Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Konstutställning: 'Kraften'

Område: Ljusne
Arena/Plats: Konstkraft Ljusne
Kategori: Evenemang, Mässor & Utställningar, Utställning

Ami Widahl ställer ut i Kraftstationen i Ljusne. Utställingen handlar om kraft. Ami skapar i olika media starka närvarande verk som uttrycker 'kraften i allt'. Blandade tekninker, allt ifrån måleri på gamla plåtar till meterlånga verk på duk.

Utställningen pågår från 3-25 juni Öppentider:Lördagar och Söndagar 12.00-17.00 Vernissage den 3 juni kl 12.00-17.00

Ami är numera bosatt i Storkvik utanför Sandviken. Diplomerad konstterapeut med 35 års erfarenhet av att arbeta med människor. I sin klinik i Gävle finns ALLA KAN MÅLA-hälsomålnings-kurs i grupp, individuell konstterapi, föreläsningar, workshopar, kurser, förebyggande friskvård-stresshantering m.m. Vänder sig till hälsocentraler och läkare som vill skriva ut ”konst på recept”som REHAB till sina patienter, till företag som vill utveckla sin personal samt till privat-personer som vill utvecklas med hjälp av kreativa övningar. Ami är lärare på konstterapiutbildningen och nu även Vedic ART lärare.
ÄNGLABARNET, en födelsesaga, är en sagobilderbok som Ami skrivit och illustrerat.
Amis bakgrund är skolans värld. Tidigare har hon arbetat med ungdomar och barn som speciallärare, waldorflärare och jourfosterförälder. Har även arbetat som konstterapeut på Vidarkliniken i Järna.

Snabbfakta

Prisinformation
Gratis

Kontaktinformation

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré Handikappanpassat WC
Husdjur tillåtna Rökfritt  

Länkar

I det närliggande området


Det finns tyvärr inget att visa i det närliggande området. Prova istället en annan kategori.