Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Schools Out 2017

Område: Söderhamn
Arena/Plats: Söderhamn City
Kategori: Evenemang, Musik & Underhållning, Konsert, [...]
Datum: Onsdag 14 jun 2017

Den 14 juni är det dags för årets Schools Out - Söderhamns drogfria skolavslutningsfest för hela familjen. Kom och lyssna till artisterna, prova på aktiviteterna och ha kul med vänner och familj!

Uppträdande artister: SEEB, Garmiani, Freddy Kalas, Joakim Lundell, peg Parnevik, Wiktoria, Allyawan och Ben Mitkus.

School´s Out har sedan starten 2007 utvecklats genom ungdomsinflytande och ett stort engagemang till ett av Söderhamns största musikevenemang. Evenemanget är en nykter och gratis endagsfestival i anslutning till Söderhamns centrum. Festivalen är för alla åldrar men med inriktning på ungdomar. Vi vill ge alla chansen att uppleva en festival med etablerade artister oavsett vem man är och varifrån man kommer. Vi har medvetet valt att lägga evenemanget på skolavslutningen för skjuta på eventuella alkoholdebuter och att visa att man kan ha roligt utan alkohol.

En annan av grundstenarna är att vi jobbar helt utifrån röstning, när det gäller val av artister, som under åren exploderat i antal artistönskningar och röstantal.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Jun
Onsdag 14 jun 2017 17:00 - 00:00 Söderhamn City

Snabbfakta

Prisinformation
Gratis

Kontaktinformation

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré Barnvänligt  

Länkar