Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Özz Nûjen är RIKARD III

Område: Söderhamn
Arena/Plats: Söderhamns Teater
Kategori: Evenemang, Mässor & Utställningar, Film & Teater
Datum: Onsdag 12 apr 2017

Vägen mot kungakronan fylls av politiska missgrepp, uppror och intriger i ett blodigt familjedrama. Vad händer med makten, vem har makten och var är du när makten kontrollerar allt och alla? Se Özz Nûjen göra alla roller i det klassiska dramat Rikard III, fritt efter William Shakespeare.

Hertigen av Gloucester, blivande kung Rikard III är maktgalen, manipulativ och bitter - med en sällsam attraktionskraft på kvinnorna och männen omkring sig.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Apr
Onsdag 12 apr 2017 19:00 - 21:00 Söderhamns Teater

Snabbfakta

Prisinformation
Vuxen 300 kr / Scenpass 250 kr / Ungdom 150 kr. -, överblivna biljetter i entrén en timme innan föreställning.

Länkar

Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 485 meter
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset. Konferensavdelningen rymmer 400 personer, lokalerna har luftkonditionering och hotellet anordnar ett antal aktiviteter för konferensdeltagarna.
Hotell

CH Centralhotellet

Avstånd: 410 meter
Detta trevliga och personliga affärshotell ligger centralt i Söderhamn, ett stenkast från stadens mysiga shoppinggata och på gångavstånd från Söderhamns tågstation. På Centralhotellet ingår alltid frukostbuffé, gratis WiFi och gratis parkering.
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 1,2 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).