Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Konsert: Säkert!

Område: Söderhamn
Arena/Plats: Söderhamns Teater
Kategori: Evenemang, Musik & Underhållning, Konsert
Datum: Lördag 8 apr 2017
per biljett

Från 150 kr

Säkert! kommer ut med en ny skiva som heter Däggdjur och den släpps 3 februari. Det är en lite särskild skiva, avskalad, avväpnad och tärd. Konserten kommer att vara på Söderhamns Teater.

*** Biljetter till konserten släpps den 24e februari klockan 10.00 ***

"Senaste gången vi var på turné med Säkert! trodde jag kanske var den sista. Det var i oktober 2011, en norgeturné ett år efter vår andra skiva Facit kommit. Det var fantastiska dagar, vi tog det lugnt, satt och glodde ut över vattnet, förbannade över Bergens skönhet och varför man själv inte var lika fin som Norge, och spelade på små klubbar. Blåmärkena på handleden när man spelar tamburin mycket intensivt. Jag hade en känsla av att allt var bra med det här bandet utom jag själv. Jag skulle ha kunnat åka runt med dem för alltid, sitta i norska hamnar, men dessvärre var det som att det tömde mig att göra Facit, jag hade ingenting mer att säga och tänkte att det var slut där.

Som tur är var det inte så och förra året hade jag skrivit nog mycket för att fråga Henrik, Mats, Lovisa, Daniel, Jakob och Frida om de ville spela in och åka ut och spela igen. Det känns helt ljuvligt att de ville och att vi får spela för er igen. Skivan heter Däggdjur och släpps 3 februari. Det är en lite särskild skiva, avskalad, avväpnad och tärd, och det blir till stora delar en avskalad turné, därför kommer spelningarna hållas på teatrar. Inspirationen är tex Nirvana Unplugged. Låtarna handlar om att prata med folk, att inte vilja prata med folk, att vara rädd för folk, att sova bredvid folk, att ligga med folk, att känna sig nära folk, att inte känna sig nära folk. Att det blir vår och att bli äldre och att få kids och gå på Grammisgalan

Kära hälsningar,
Annika Norlin, januari 2017"DOM HÄR ÄR VI PÅ SCEN:
Annika Norlin
Daniel Berglund
Mats Hammarström
Frida Johansson
Jakob Nyström
Lovisa Nyström
Henrik Oja


Entré: 150:- för vuxna (75 kr för barn & studerande)
Datum: Lördag 8 april
Tid: 19.00
Plats: Söderhamns Teater

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Apr
Lördag 8 apr 2017 Söderhamns Teater

Snabbfakta

Prisinformation
150 kr vuxen / 75 kr ungdom (under 18) eller studerande.

Kontaktinformation

Arrangör e-post
anton.larsson@soderhamn.se
Kontaktperson
Anton Larsson
E-post
anton.larsson@soderhamn.se

Faciliteter och service

Faciliteter
Barnvänligt

Länkar

Hotell

CH Centralhotellet

Avstånd: 410 meter
Detta trevliga och personliga affärshotell ligger centralt i Söderhamn, ett stenkast från stadens mysiga shoppinggata och på gångavstånd från Söderhamns tågstation. På Centralhotellet ingår alltid frukostbuffé, gratis WiFi och gratis parkering.
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 1,2 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).
Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 485 meter
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset. Konferensavdelningen rymmer 400 personer, lokalerna har luftkonditionering och hotellet anordnar ett antal aktiviteter för konferensdeltagarna.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 8 apr 2017 00:00 - 00:00 @ Söderhamns Teater
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter