Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Inspirerande värdskapsföreläsning

Område: Söderhamn
Kategori: Föreläsningar & Seminarier, Näringsliv
Datum: Torsdag 19 jan 2017

Johan Davidsson ger en föreläsning om värdskap och vill inspirera oss alla att leverera det bästa värdskap vi kan inför SM-veckan. Vi vill stärka Vi-känslan och stoltheten av Söderhamn.

Johan Davidsson har personligen hälsat ca 7,2 miljoner gäster välkomna till Åre. Han var med och skapade värdskapsmagi under VM i Falun 2015 och ska coacha volontärerna inför alpina VM i Åre 2019.

Föreläsningen är öppen för alla och är kostnadsfri.
Niklas Hägg, rallydeltagare från Hudiksvall kommer att finnas på plats!

Datum: 19 januari 2017
Tid: 18:30
Plats: CFL, Södra Järnvägsgatan 7, Söderhamn

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Jan
Torsdag 19 jan 2017 18:30 - 20:00 CFL-Centrum för flexibelt lärande

Snabbfakta

Prisinformation
Kostnadsfri

Kontaktinformation

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré
Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 992 meter
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset. Konferensavdelningen rymmer 400 personer, lokalerna har luftkonditionering och hotellet anordnar ett antal aktiviteter för konferensdeltagarna.
Hotell

CH Centralhotellet

Avstånd: 865 meter
Detta trevliga och personliga affärshotell ligger centralt i Söderhamn, ett stenkast från stadens mysiga shoppinggata och på gångavstånd från Söderhamns tågstation. På Centralhotellet ingår alltid frukostbuffé, gratis WiFi och gratis parkering.
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 1,8 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).